Skoči na glavno vsebino
Select Page

Fotografije 14-15

Šolsko leto 2014/15

Podatki in slike na spletni strani so izključna last šole ali avtorjev. Slik in drugega gradiva ni dovoljeno obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja avtorjev oziroma šole.


Veter v laseh 2014

TD - 1.a 2014

Simbioza giba 2014

Teden otroka 2014

Robotika - TD za 8.r

Obiskali smo Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani. Seznanili smo se z avtonomnimi roboti in nato sami sestavili in sprogramirali robota. Na koncu smo imeli celo simbolično tekmovanje v najhitreje prevoženem testnem krogu. Slavila je ženska ekipa. Imeli smo se lepo, skoraj smo pozabili na hrano... (Foto: Simon K.)

Floorball 2014

Nekaj utrinkov s turnirja v floorballu za najmlajše dečke in deklice, ki poteka na naši šoli. (Foto: Peter B.)

TD - Pošta in telekomunikacije (7. r) 2014

Obiskali smo muzej Pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu. Ta dan so študenti fakultete za računalništvo izvajali tudi zanimive delavnice...(Foto: Simon K.)

Novoletni sejem 2014

V soboto, 29. novembra so učenci izdelovali izdelke, namenjene prodaji na novoletnem sejmi. Sejem je potekal v četrtek, 4. decembra. Izkupiček bo porabljen v dobrodelne namene.

TD - Lesarstvo (7. r) 2014

Obiskali smo lesarsko šolo v Škofji Loki. Nadgradili smo znanje o lesu in poklicih ter izdelali stolček. (Foto: Simon K.)

Nastop pred Magistratom 2014

Nastopili so tudi naši učenci - pevski zbor. (Foto: Nik R. in Božo S.)

Zadnji šolski dan v letu 2014 in proslava v počastitev dneva samostojnosti in enotnosti

Vsak razred se je po svoje še zadnjič zabaval pri razredni uri, nato smo se udeležili proslave ob državnem prazniku v Ljudskem domu. Za višje razrede je sledil še ples in nastopi, ki so jih pripravili posamezni razredi. (Foto: Lovro Š., Božo S.)

Internet je rast in tudi past - preventivne delavnice 2014

V tednu otroka smo izvedli tudi preventivne delavnice z naslovom ¨HEJ TI! Zavaruj se - Internet je rast pa tudi past!¨. Delavnice je na zelo izviren in humoren način predstavilo družinsko gledališče Kolenc, ki je prispevalo tudi te fotografije.

TD - Tisk in grafika 2014/15 (6. r)

Učenci 6. razredov smo obiskali srednjo Medijsko in grafično šolo v Ljubljani. Seznanili smo se s poklici za katere se lahko izobraziš, izdelali beležko in zvezek ter potiskali majice. Tako smo spoznali proces izdelave papirnih izdelkov in tiskarske tehnike. Bilo je lepo in poučno. (Foto: Simon K.)

Festival Bodi umetnik 2015

Udeležili smo se otvoritve festivala: Bodi umetnik v Cankarjevem domu, kjer so razstavljene slike nekaterih naših otrok. Foto: Marija in Andreja

Šolski muzej 2015 - 4. razred

Ob obisku Slovenskega šolskega muzeja so se četrtošolcem močno zatresla kolena. Preselili smo se v leto 1930 k uri lepopisa. Ob prihodu v šolo se je marsikdo glasno oddahnil. Foto: Tina Jama Kovač

Mačje zgode 2015 - lutke

Obisk lutk...

Srček bim bam 2015

Udeležili smo se drugega Srček bim bam projekta na OŠ Vič, kjer smo ponovili o skrbi za zdravo srce, predvsem pa veliko peli in plesali.Bilo je super. Foto: Peter B.

Kulturni praznik - proslava 2015

Proslava ob kulturnem prazniku v Ljudskem domu (4. 2. 2015). Foto: Neža B., Simon K.)

Bodoči prvošolčki 2015

Fotografije z obiska bodočih prvošolčkov, ki bodo septembra tega leta prvič tudi uradno prestopili šolski prag. Foto: Vesna K.

ŠVN za 6. razred 2015 (Planinka)

Šola v naravi za 6. razred v domu CŠOD Planinka na Pohorju 2015. Foto: Robi T.

ND za 8. r - obdelava podatkov (anketa)

Naravoslovni dan za učence 8. razredov. Učenci so anketirali učence o prehranjevanju, nato pa podatke še na primeren način obdelali in jih tudi interpretirali.

Športni dan za 1. razred (sankanje)

V Planici smo se dobro nasankali in naužili zimskih radosti. (Foto: Helena P.)

Zmajev karneval 2015

Tudi letos smo se udeležili Zmajevega karnevala v Ljubljani. Bilo je lepo. (Foto: Božo S.)

Hrup je za ušesa strup

Hrup je za ušesa strup. Zato moramo na sluh še posebej paziti in se izogibati hrupu. Foto: Božo S.

Samo eno življenje imaš

Samo eno življen je imaš – temeljni postopki oživljanja (Foto: Božo S.)

ŠVN, Radenci (5. r) - 2015

Šola v naravi za 5. razred (Radenci) 2015.

Pozdrav pomladi 2015

Prireditev Pozdrav pomladi je bila v Ljudskem domu, 25. marca 2015. Nastopali so učenci naše šole in otroci iz sosednjega vrtca. (Foto: Simon K.)

Delavnica polstenja 2015

Na delavnici polstenja so učenke četrtih in petih razredov izdelale čudovite rože. (Foto: Tina J. K.)

Košarka - finalni turnir 2014/15

Ekipa košarkarjev naše šole je na zaključnem turnirju ugnala vso konkurenco in osvojila pokal. Bravo! (Foto: učenec Žan R. Z., Robert T. in Božo S.)

TD - robotika za 9. razred (2015)

Obiskali smo Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani. Seznanili smo se z avtonomnimi roboti in nato sami sestavili in sprogramirali robota. Na koncu smo imeli celo simbolično tekmovanje v najhitreje prevoženem testnem krogu. Imeli smo se lepo. (Foto: Simon K.)

Tehniški krožek 2015

Nekaj utrinkov z tehniškega krožka. Izdelujemo gliser na elastiko in lesen parnik na elastiko. Sledi letalo iz deprona, tudi na elastiko. Slike dodajamo sproti. (Foto: Simon K.)

TIT - obdelava gradiv 2015

Izbirni predmet Obdelava gradiv ponuja učencem in učenkam možnost, da z svojimi idejami, kreativnostjo in ročnimi spretnostmi ustvarjajo izdelke iz različnih gradiv (les, umetne mase, kovine, papir). To je lepa priložnost, da se teoretično znanje nadgradi tudi v praksi. Slike dodajamo sproti. (Foto: Simon K.)

Bodoči prvošolčki 2015

Bodoči prvošolčki na obisku (Foto: Urša M.)

Tekmovanje iz konstruktorstva in obdelave tehnologije obdelav 2015

Utrinki z regijskega tekmovanja v konstruktorstvu in tehnologiji obdelav 2015. (Foto: Simon K.)

Atletski mnogoboj (1.-5. r) 2015

Včeraj, 14. 4. 2015 so tekmovali v štirih športnih disciplinah: tek na 60 m, tek na 600 m, met vortexa in skok v daljino z zaletom. Učenci so navdušeno navijali za mlajše učence in marsikdo je tudi tekel ob progi, ko je komu že pojemala sapa. Odličen športni dan v športnem duhu. (Foto: Vesna K.)

Rudnik Velenje - 8.r (2015)

Učenci 8. razredov so obiskali Premogovnik Velenje, Muzej premogovništva in arheološki park Rimska nekropola v Šempetru. (Foto: Hedvika F.)

ŠVN za 1. razred 2015 (Kranjska Gora)

Utrinki iz šole v naravi za 1. razred (Kranjska Gora 2015). Foto: Taja B.

Dvig socialnega in kulturnega kapitala – druženje šol

Dvig socialnega in kulturnega kapitala – druženje šol (Foto: Božo S.)

ŠVN za 2. razred 2015

Šola v naravi za 2. razred v Kranjski Gori 2015.

Interesna dejavnost Šivanje 2014/15

V šolskem letu 2014-2015 so pridne roke učencev pri interesni dejavnosti Šivanje, pletenje in kvačkanje izdelale kar nekaj lepih stvari, ki jih želimo deliti z vami. Trudili so se: Elif Muratoska, Larisa Vuković, Vanessa Rukavina, Zarja Novak, Neli Kos Hlastan, Tanaja Nakrst, Julian Bojanc, Ana Roza Hawlina in Uma Žnidaršič z mentorico Jasmino Zakrajšek.

(Skupno 8.013 obiskov, današnjih obiskov 9)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.