Skoči na glavno vsebino
Select Page

Dodatne dejavnosti za učence

NAJVEČJI SPLETNI KVIZ NA SVETU za učence od 4. do 9. razreda!

DATUM:  16. februar 2023 ob 11. uri !

 Na vseslovenski spletni kviz se je prijavilo 199 šol, med njimi tudi naša šola.  Kviz je namenjen osnovnošolcem, ki se upajo preizkusiti v podiranju rekorda GUINNESS WORLD RECORDS™.

  1. Kviz bo potekal v šoli.
  2. Sodelovanje je anonimno in prostovoljno.
  3. Za sodelovanje potrebuješ pametni telefon z vklopljeni mobilni podatki.
  4. Gradivo za pripravo na kviz dobiš TUKAJ.
  5. Kviz bo preko Youtube kanala povezoval stand up komik Sašo Stare.
  6. Vse informacije o kvizu dobiš v šoli v torek, 14. februarja, lahko pa si jih (skupaj s starši) prebereš na naslovu https://spletnikviz.a1.si/

 

Obvestilo za starše

 Spoštovani starši,

naši učenci bodo v četrtek, 16.2., skupaj z ostalimi slovenskimi osnovnošolci sodelovali pri reševanju največjega spletnega kviza. Pri tem bodo osvojili nova znanja na področju varne rabe interneta, hkrati pa bodo sodelovali pri podiranju Guinnessovega rekorda. Kviz bo potekal prek spleta, za sodelovanje pa potrebujejo pametni telefon.

 Ker si želimo čim bolj številčnega sodelovanja, bi vas prosili, da svojemu otroku na ta dan omogočite uporabo pametnega telefona v šoli. Kviz bodo reševali na namenski spletni strani, za dostop do nje pa je potrebno umakniti morebitno starševsko zaščito na telefonu in omogočiti dostop do spletnih strani https://kviz.a1.si in domene quiiz.live. Hkrati pa otroku za ta dan omogočite nemoteno uporabo telefona, zato priporočamo odstranitev časovnih omejitev.

 Celoten kviz bo potekal pod nadzorom strokovnih delavcev.


(Skupno 1.056 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.