Skoči na glavno vsebino
Select Page

Fotografije 20-21

Šolsko leto 2020/21


Podatki in slike na spletni strani so izključna last šole ali avtorjev. Slik in drugega gradiva ni dovoljeno obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja avtorjev oziroma šole.

 
  • TD - 1.a 2014
Izdelki iz umetne mase - 8. razred

Dokončali smo izdelke, ki jih lansko leto nismo mogli zaradi dela na daljavo. (Foto: Simon K.)

TD za 8. r - ROBOTIKA 2020

Spoznavali smo osnove robotike, uporabo robotov v življenju in sestavili robota - avtonomno vozilo, ki sledi črti. Na koncu smo izvedli tudi mini tekmovanje. (Foto: Simon K. in Pavel V.)

ŠD (8. in 9. razred) - Vremščica 2020

Imeli smo se res super, izkoristili smo mir in prelep dan izven šolskih klopi. Šola v naravi.... Foto: Damjana S.

TD za 7. razred - POŠTA IN TELEKOMUNIKACIJE 2020

Obiskali smo muzej Pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu. Izvedeli smo veliko novega in sestavili pravi telegraf, ter spoznali morsovo abecedo. (Foto: Simon K.)

TD za 9. razred (gradbeništvo, geodezija, okoljevarstvo) 2020

Spoznavali smo poklice s področja gradbeništva, geodezije in okoljevarstva. Udeležili smo se tudi treh praktičnih delavnic. (Foto: Simon K.)

TD za 6. razred - ELEKTROTEHNIKA in RECIKLAŽA 2020

Obiskali smo zavod 404, kje smo se naučili spajkati vezje, izdelali smo svetlečo broško ter programirali mikrokontrolerje. (Foto: Simon K.)

Tradicionalni slovenski zajtrk 2020

V petek smo že 10. tradicionalno zajtrkovali doma. Učenci so bili pri ustvarjanju zelo pridni. Nekaj izdelkov objavljamo v galeriji.

Risanje panjskih končnic 2020

Ena izmed dejavnosti v petek je bila tudi risanje panjskih končnic.

Izdelava masla

Peka kruha

Izdelava medenjakov

TD za 4. razred - Zavod 404

Društvo 404 je vodilo tehniški dan Zelena energija in trajnostni razvoj. Zelo so se potrudili in smo se veliko naučili. Foto: Bina C.

ŠD - 1. razred 2021

Športni dan 1. razred 31. 3. 2021. Prelep pomladni dan je kot nalašč za naše male športnike, ki uživajo na novem šolskem igrišču. Foto: Jasmina Z.

JERUSALEMA - PLES NAS ZDRUŽUJE

Utrinki s snemanja: V maju nas je združila svetovna glasbena uspešnica Jerusalema. Uporabili smo koreografijo Plesnega Studia Novo mesto, ki smo jo malo priredili. Sodelovali so učenci od 1. do 5. razreda, nekaj učenk iz višjih razredov in učiteljice. Jasmina Zakrajšek. Foto: Barbara Reya, Marjana Cedilnik, Miša Zmagaj in Damjana Stopar Štrovs

Slovo od 9-šolcev

S kulturno prireditvijo smo se na šolskem igrišču poslovili od naših 9-šolcev. Foto: Pavel V.

Otvoritev šolskega igrišča

Tako smo tudi uradno otvorili novo šolsko igrišče. Foto: Nik Rovan

(Skupno 10.387 obiskov, današnjih obiskov 11)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.