Fotografije 22-23

Šolsko leto 2022/23


Podatki in slike na spletni strani so izključna last šole ali avtorjev. Slik in drugega gradiva ni dovoljeno obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja avtorjev oziroma šole.

Proslava - dan samostojnosti in enotnosti 2022 (Foto: Božo S.)

V torek, 13.12.2022, smo se udeležili finala DP v akrobatiki. Mlajši dečki so zasedli 2. mesto, starejši dečki pa 1. mesto, torej so državni prvaki. Državni prvak posamezno je postal tudi Maj Zalaznik. Vsem tekmovalcem čestitamo in res smo zelooo ponosni na vse nastopajoče. Foto: Urša Makovec

Izdelava izdelkov za novoletni sejem in sejem 2022.

V okviru projekta Naša mala knjižica, nas je (1.B) v torek, 8. 11., obiskala pisateljica Biljana S. Crvenkovska, avtorica knjige Nevidna hiša. Pisateljica je otrokom prebrala knjigo in se pogovorila o vsebini knjige. Sledila je delavnica, ki je trajala 45 minut. Lepo smo se imeli, uživali in ustvarjali. Foto: Danijela D.

Obiskali smo Muzej pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu. Spoznali smo zgodovino pošiljanja sporočil in izdelali ter preizkusili telegraf. Foto: Simon K.

Obiskali so nas otroci vrtca Sapramiška. Skupaj s prvošolci so se zabavali v naši gozdni šoli. Foto: Nina Š.

Danes smo obiskali tehnološki zavod 404 in imeli pri njih tri delavnice s področja trajnostnega razvoja in čiste energije. Foto: Simon K.

Tekmovanje v jesenskem krosu ljubljanskih osnovnošolk in osnovnošolcev, Tivoli 12.10.2022 Foto: Jasmina Z.

Šola v naravi za 8. razred v CŠOD Peca na Koroškem 2022 (Foto: Simon K., Taja B. in Tadej G.)

Izkoristili smo lepo vreme in jo mahnili na Veliko planino (8. in 9. razred), ter na Planino nad Vrhniko (6. in 7. razred). V dolini pa megla.... Foto: Simon K. in Damjana S.

Športni dan Gremo v kolo park - Rajd park Fužine za 4. razred. Foto: Jasmina Z.

Športni dan - GIBALNA ABECEDA, za učence od 1. do 3. razreda. (28. 9. 2022) Foto: Peter, Urša, Jasmina

Učenci 8. razredov so se podučili o osnovah robotike in se tudi sami preizkusili v sestavljanju in programiranju robota, ki mora čim hitreje sam slediti črti. Na koncu je sledila tudi tekma ekip. Foto: Simon K.

V petek, 23. 9., smo skočili na Toško Čelo. Super vreme, lepa pot in dobri flancati. Uživali smo. 3.a in b razred (Foto: Urša M.)

Foto: Nik Rovan, Božo Starašinič in Peter Benedetič

(Skupno 4.350 obiskov, današnjih obiskov 9)
ZAPRI