Skoči na glavno vsebino
Select Page

Za nami je šolsko tekmovanje  ACM Bober. V letošnjem šolskem letu je na šolskem tekmovanju skupaj v državi tekmovalo skoraj 29.000  tekmovalcev od 2. do 9. razreda iz osnovnih šol ter od 1. do 4. letnika srednjih šol.

Na naši šoli je letos tekmovalo 120 učencev in učenk od 2. do 9. razreda (skoraj četrtina učencev). Osvojili so kar 65 bronastih priznanj na državni ravni. 
Upamo, da so tudi letos Bobri z raznolikimi nalogami popestrili tekmovanje. Da bi izvedeli, kaj so imeli bobri v mislih ob sestavljanju nalog, so organizatorji pripravili knjižico z rešitvami. 
Meje za uvrstitev na državno tekmovanje od 6. do 9. razreda so letos naslednje:

  1. razred – 12 točk,
  2. razred – 13 točk,
  3. razred – 11 točk,
  4. razred – 12 točk.

Tako so se na državno tekmovanje, ki bo v soboto, 13. 1. 2024, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru, uvrstili Vid Luskovič (14 točk, 7.b), Idan Pašalič Baričevič (13 točk, 7.b), Timotej Sečan (12 točk, 9.a) in Matic Zimic (12 točk, 9.a).

Poleg omenjenih tekmovalcev, prejmejo bronasta priznanja tudi vsi tisti, ki so se na šoli uvrstili v zgornjo tretjino tekmovalcev in hkrati dosegli vsaj polovico možnih točk.

Prejemniki BRONASTIH priznanj>>>

Vsem tekmovalcem čestitamo za pokazano voljo, pogum in znanje! Se vidimo prihodnje leto.

Mentor: Simon Kurinčič

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

(Skupno 371 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.