Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na Točki osveščanja o varni rabi interneta Safe.si bomo v torek, 3. oktobra 2023, ob 18. uri pripravili spletni seminar za starše z naslovom ‘Ali vaš najstnik premalo spi zaradi interneta?’.

V enournem spletnem seminarju bo doc. dr. Barbara Gnidovec Stražišar, dr. med, specialistka otroške nevrologije in pediatrije ter ESRS somnologinja z evropsko diplomo s področja medicine spanja, ki deluje v okviru Centra za motnje spanja v Ljubljani, predstavila problematiko spanja pri mladostnikih, vpliv interneta nanjo in podala nasvete za starše, kako poskrbeti, da bo najstnik čim bolj naspan ter posledično zadovoljen, zdrav, uspešen in varen.
Vabimo vas, da se prijavite na ogled seminarja, ki ga bo mogoče spremljati preko YouTube. Med seminarjem boste lahko posredovali vprašanja in na izbrana bo predavateljica odgovorila ob koncu seminarja. Posnetek seminarja bo na voljo prijavljenim takoj po zaključku.

Datum: 3. 10. 2023
Ura: 18:00 do 19:00

Več informacij: https://safe.si/novice/spletni-seminar-za-starse-o-vplivu-interneta-na-pomanjkanje-spanca-pri-mladostnikih

 

 

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.