Skoči na glavno vsebino
Select Page

Učenci 2. razreda so v ponedeljek uspešno prispeli v šolo v naravi, se namestili v sobe, opravili testiranje in tudi že plavali v skupinah.

V torek sporočajo, da imajo imajo lepo vreme, toplo vodo in vsi so zdravi. Obljubili so tudi nekaj fotografij. V torek so doživeli še vožnjo z brodom, kot so se vozili nekoč ter pridno nabirajo novo znanje plavanja.

Učitelji sporočajo, da so v sredo vsi otroci v redu, vreme jih služi, ves čas so zunaj, aktivni na polno. Spoznali so škrata Čateža, rolali in zaključili tekmovanje skupin v mini olimpijadi. Pri plavanju napredujejo, vsi se že učijo tehnike, eni prsno, drugi že kravl.  Otroci so veseli.

V četrtek so učenci plavali in prikazali osnovne plavalne elemente za priznanja. Zvečer so se družili z animatorjem, peli in plesali. Menda so poskusili tudi sladoled. Vse dni uživajo v lepem vremenu. Tako sporočajo iz Čateža. Povratek domov je predviden po programu, če bodo spremembe, bomo objavili na spletni strani.


 

 

(Skupno 680 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.