Skoči na glavno vsebino
Select Page

 

Četrtkov dan so učenci namenili plezanju, lokostrelstvu pa še zapestnice so pletli. Spoznavali so se z različnimi vrstami energijami, predvsem pa z vodno.  Menda bo večer prav posebej zabaven, ko se bodo še bolj družili z vrstnik iz Trsta. Učenke in učenci se vrnejo pred šolo v ob 14.30.

_________________________________________________________________________________________________________________

Tudi v sredino jutro so se učenci prebudili s soncem. Včeraj popoldne so se učili orientacije, zvečer pa so se na razsvetljenem igrišču pomerili v igri med dvema ognjema.
Danes bodo spoznavali gozd in njegove prebivalce, plezali po plezalni steni, imeli daljšo samostojno orientacijo, ustvarjali in si zvečer ogledovali zvezde med nočnim pohodom.
Imajo se neizmerno lepo.

_____________________________________________________________________________________________________

 

V torek so se učenci in učitelji prebudili v sončno jutro in se po zajtrku podali na dooolg pohod na Peske, kjer so si ogledali dinozavrove stopinje in zvrhano mero prelepe narave Medvedjega Brda. Po kosilu pa se bomo orientirali v naravi. 


 

Četrtošolci so v dežju prispeli v šolo v naravi,  je pa  že kmalu posijalo sonce, ki si ga vsi tako želijo. Namestili so se v sobe, postlali so vsak svojo posteljo in pojedli zasluženo malico. Popoldne si bodo ogledali kmetijo in se srečali z njenimi prebivalci in mehanizacijo. Menda komaj čakajo in pošiljajo lep pozdrav z Medvedjega Brda.


 

Nekaj fotografij je že v fotogaleriji.

 

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
ZAPRI
Avtorske pravice
Razen tam, kjer je drugače opredeljeno,vsebinana tej stranije licencirano pod Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International licenco.